Wil jij ook modeltekenen, schilderen of boetseren?

Er is geen orderbevestiging beschikbaar omdat er geen aankoop is gedaan.


In mijn atelier in Rotterdam organiseer ik ook voor anderen dan mijzelf gelegenheid om te tekenen, schilderen of boetseren naar naaktmodel.

Modeltekenclub

Regelmatig organiseer ik in de avonduren van 19:30 tot 22:30 een modeltekenclub. Onder de deelnemers zijn illustratoren, animatoren, stiptekenaars, kunstenaars en andere amateurs. We werken afwisselend naar mannelijk en vrouwelijk naaktmodel. De standen zijn meestal 5 of 10 minuten kort, maar soms doen we voor de afwisseling ook langere standen. Iedereen werkt zelfstandig met eigen materialen en in eigen stijl. Niemand geeft les. Men kijkt wel naar elkaars werk en indien gewenst kan er altijd wel iemand op je werk reageren.

Ik prik ruim van te voren mogelijke data en publiceer deze in de evenementen evenementenkalender op deze website, in onze facebook Facebook groep en op onze google calendar icon  Google Calendar.

I.v.m. COVID-19 kan modeltekenen alleen op anderhalve meter afstand. In mijn atelier kan ik dan (mijzelf niet meegerekend) vier tekenaars en een model ontvangen en heb ik de prijs wat moeten verhogen. Van te voren de evenementen evenementenkalender een plek reserveren is daarom verplicht. De website vraagt je om je emailadres en telefoonnummer en houdt bij hoeveel mensen gereserveerd hebben en voorkomt dus dat teveel mensen zich inschrijven. Om je reservering te bevestigen wordt je gevraagd €15,- bijdrage over te maken via IBAN, tikkie of PayPal. Bij vier betaalde reserveringen is de avond vol en ga ik een model regelen. Bij onvoldoende aanmeldingen (een week van te voren) cancel ik de bijeenkomst en stort je betaling terug.

Bekijk op de evenementen evenementenkalender de komende modeltekenclub avonden en reserveer!

Wil jij vaker modeltekenen? Wordt dan lid van onze facebook Facebook groep, om uitnodigingen voor komende bijeenkomsten te ontvangen en je aan te melden voor deze Facebook Events. We hebben ook een google calendar icon iCal feed, die je toe kunt voegen aan je eigen agenda programma.

Cursussen of workshops

Daarnaast kan ik bij voldoende belangstelling ook een cursus of een workshop organiseren. Ik heb ruime ervaring als docent.Voor het organiseren van een workshop modeltekenen schilderen of boetseren voor een vrijgezellenfeest / maiden party van 2½ uur vraag ik € 300 + € 10 per persoon (€ 100 per uur (kosten ruimte, model en docent), € 50 voor de voorbereiding en € 10 per persoon verbruikskosten). Lijkt het tekenen schilderen of boetseren van een naaktmodel je een leuke workshop? Bel dan voor een workshop op maat: 06-21277638. (Telefoontjes door modellen die willen poseren worden NIET op prijs gesteld.)

Beste Mio,
Leuke foto’s, dankjewel!
Het was een hele geslaagde workshop.
 
Met groet,
Laura