Wil jij ook modeltekenen, schilderen of boetseren?

In mijn atelier in Rotterdam organiseer ik ook voor anderen dan mijzelf gelegenheid om te tekenen, schilderen of boetseren naar naaktmodel.

Modeltekenclub

Regelmatig organiseer ik op maandag- dinsdag- en/of vrijdagavonden van 19:30 tot 22:30 een modeltekenclub. Onder de deelnemers zijn illustratoren, animatoren, stiptekenaars, kunstenaars en andere amateurs. We werken afwisselend naar mannelijk en vrouwelijk naaktmodel. De standen zijn meestal 5 of 10 minuten kort, maar soms doen we voor de afwisseling ook langere standen. Iedereen werkt zelfstandig met eigen materialen en in eigen stijl. Niemand geeft les. Men kijkt wel naar elkaars werk en indien gewenst kan er altijd wel iemand op je werk reageren.

Ik prik ruim van te voren mogelijke data en publiceer deze in onze facebook Facebook groep en op onze google calendar icon  Google Calendar. De modeltekenclub gaat door als voldoende deelnemers zich een week van te voren hebben aangemeld.

Als bijdrage in de kosten vraag ik
€ 10,- per keer bij aanmelding tot een week van te voren,
€ 15,- per keer bij latere aanmelding of meedoen zonder aanmelding,
€ 5,- bij niet op komen dagen, indien wel een week van te voren aangemeld

Wil jij vaker modeltekenen? Wordt dan lid van onze facebook Facebook groep, om uitnodigingen voor komende bijeenkomsten te ontvangen en je aan te melden voor deze Facebook Events. We hebben ook een google calendar icon iCal feed, die je toe kunt voegen aan je eigen agenda programma. Wie niet op Facebook zit kan zich inschrijven via e-mail of telefoon.

Cursussen of workshops

Daarnaast kan ik bij voldoende belangstelling ook een cursus of een workshop organiseren. Ik heb ruime ervaring als docent.Voor het organiseren van een workshop modeltekenen schilderen of boetseren voor een vrijgezellenfeest / maiden party van 2½ uur vraag ik € 300 + € 10 per persoon (€ 100 per uur (kosten ruimte, model en docent), € 50 voor de voorbereiding en € 10 per persoon verbruikskosten). Lijkt het tekenen schilderen of boetseren van een naaktmodel je een leuke workshop? Bel dan voor een workshop op maat: 06-21277638. (Telefoontjes door modellen die willen poseren worden NIET op prijs gesteld.)

Beste Mio,
Leuke foto’s, dankjewel!
Het was een hele geslaagde workshop.
Met groet,
Laura