2 gedachten over “<span class='p-name'>Annelous – July 13, 2010</span>”

  1. De schetsen spreken mij bijzonder aan, daar u tot mijn naamgenoten behoort. Wie weet zijn wij nog familie. Ook heeft uw voornaam veel overeenkomst met die van mijn echtgenote, die Annelice heet. Alhoewel haar meisjesnaam geen Wieringa is vertoont uw jeugdige uitstraling veel gelijkenis met die van haar op jongere leeftijd. De kunsternaar, wil ik evenals u, met deze beeltenissen dan ook graag van harte complimenteren.

  2. Verrassend te zien dat u mijn familienaam draagt. Enige schetsen (de 4e. en 5e. van boven) vertonen veel gelijkenis met het figuur van mijn echtgenote in haar jongere jaren. Niettegenstaande onze familienaam niet haar meisjenaam is heeft ook haar roepnaam (Annelice)overeenkomst met uw voornaam. Puur toeval !
    Het langdurig model staan in uiteenlopende houdingen is niet simpel. Het vraagt om soepelheid van lijf en leden en veerkracht van het model. Het getoonde resultaat toont aan dat u daar ongetwijfeld over beschikt.
    Uiteraard spreekt de ene schets mij meer aan dan de ander. Over het geheel wil ik, zowel u, als de kunstenaar, complimenteren met het succes dat u beiden hebt weten te realiseren.

Plaats een reactie

anatoMio.nl