5 gedachten over “<span class='p-name'>[:nl]David, 1 mei 2018[:en]David – 1 May 2018[:]</span>”

  1. Bedankt Wim ! Mio brengt het beste (excuseer – niet altijd beste, maar mintens het meest intense en diepste) in me naar boven ! Always a challenge !

  2. Man da is ook voor t eerst – hoe heb je t model zo ver kunnen krijgen ? Toch knap hoor

  3. Wat is precies voor het eerst? erotiek? een erectie? Ik krijg relatief veel aanmeldingen van mannen die erotisch voor me zouden willen poseren, maar ben daar over het algemeen erg terughoudend in, omdat als de belangrijkste motivatie van het model erotisch is, de aandacht van het model meestal naar diens geslacht gaat en niet meer gericht is op het werken aan een interessante tekening. Bovendien past een erecte penis zelden visueel in de tekening als geheel. Ik vind eigenlijk dat ieder kunstwerk, iedere tekening ‘erotisch’ zou moeten zijn, als in dat een kunstwerk de toeschouwer moet uitdagen, maar dat hoeft niet seksueel te zijn.

  4. Thx voor de uitleg – k snap het wel – David gaf zich duidelijk volledig, en dat heb jij gelukkig toegestaan – beetje n vertrouwensband – ja : eerste erectie die ik zie op jouw tekeningen, al is het erotische ergens wel altijd aanwezig, voor t eerst ben je ver durven gaan – n muze gevonden lol ? Neen, denk ik niet hoor – je maakt mooi werk maar dit is iets wat me raakte als model ;) .. ik ben pas 32 maar heb nog nooit met n erectie durven poseren – daarom .. ik vind jouw werk elke keer keigoed ! Dansers en durvers – hoe doe je het lol ;) – ik volg je wel (in stilte) – Alexis was ook iemand waar je kracht kon uitbeelden – David, Alexis en Gianmarco lijken me mannen die je fascineren ;) – goed zo Mio ;)

Plaats een reactie

anatoMio.nl